Оставьте ваши контакты

Які проблеми вирішить пластика живота?

Які проблеми вирішить пластика живота?

Плоский животик - безумовний стандарт краси фігури. І в гонитві за ним жінки готові відправитися і на всілякі косметичні процедури, і під ніж хірурга. При цьому нерідко у пацієнтів виникає дилема: що краще Абдомінопластика або Ліпосакція? Спочатку слід усвідомити, що це дві абсолютно різні операції, кожна з яких переслідує свої цілі:

  • Ліпосакція - це методика зменшення підшкірної жирової клітковини, яка дозволяє позбавитися від зайвої ваги і зменшити обсяг талії. Але, вона не впливає на шкіру. Навпаки, після видалення великої кількості жиру може утворитися значна шкірна складка.

  • Пластика живота - це операція, спрямована на корекцію і відновлення форми. Вона не допомагає боротися із зайвою вагою, а спрямована на усунення таких явищ, як розтяжки і в'ялість, птоз і утворення складок внизу живота.

Записатися на прийом

Тому при виборі процедури дуже важливо проконсультуватися з пластичним хірургом, який оцінить стан тканин, можливості корекції і призначить схему відновлення естетики.

Послуги лікаря:

Показання до абдомінопластиці і її види

Найбільш часто потреба в пластиці живота виникає після пологів або швидкої втрати ваги. При цьому людина може зіткнутися з декількома варіантами проблеми:

  • В'ялість шкіри і розтяжки - ці симптоми з'являються практично у кожної жінки після виношування малюка або втрати 5-10 кг ваги. Але глибоких порушень при цьому не відбувається - прямі м'язи живота зберігають тонус, немає діастаза і гриж. Повернути плоский живіт допомагають ендоскопічна і міні-пластика.
  • Птоз - явище, яке виявляється по зсуву пупка вниз. Одночасно з ним внизу живота утворюється складка - «фартух». Рішення про вибір методики в такому випадку лікар приймає після ретельного огляду та діагностики. У випадках, коли «фартух» виходить за межі живота на 10 і більше сантиметрів, пацієнту може бути рекомендовано попереднє схуднення або ліпосакція. І тільки через 5-7 місяців може бути проведена пластика;
  • Діастаз та грижі. Найбільш складна ситуація при розбіжності і повної втрати тонусу прямих м'язів живота. Вони можуть відходити одна від одної на відстань до 20 см по білій лінії, при цьому формуються грижі пупка, білої лінії, пахових кілець. Єдиним варіантом в такому випадку стає класична абдоминопластика з додатковим вертикальним розрізом і ушиванням тканин.

Корекція живота в Одесі, проведена кваліфікованим пластичним хірургом, дозволяє добитися відмінних результатів: усунути складки і відновити підтягнутий силует.

Проведение пластики живота в Одессе

Пластика живота в Одесі

Пластичний хірург мамолог Бондар А. В. Володіє досвідом роботи більше 10 років. За його плечима закордонні курси та стажування, які дозволили йому внести в свою роботу деякі нововведення:

  • Чесність. Про те, наскільки можливо відновити бездоганність фігури, вам повідомляється заздалегідь;

  • Безпека. Лікар практикує методи, що дозволяють мінімізувати ризики для пацієнта.

В якому б стані не був ваш живіт, повернути йому площину і красу ніколи не пізно.