Оставьте ваши контакты

Ціна на збільшення грудей

Збільшення грудей - затребувана послуга серед сучасних жінок. Бажання виглядати спокусливіше цілком зрозуміле. Тим паче, що красиве тіло завжди в моді.

Привабливість такого радикального способу вирішення питання пояснюється можливістю отримати гарантований і довготривалий результат. Ціна збільшення грудей в Одесі

Види і методи пластики грудей

Сучасна пластична хірургія пропонує декілька основних варіантів корекції молочних залоз:

  • За допомогою імплантів (аугментаційна маммопластика). Цей метод застосовується частіше за інші, оскільки за рахунок установки імплантів можна досягти практично будь-яких результатів. Така операція дає можливість здобути груди тих форми і розміру, про які ви мріяли. Відповідно до ваших побажань хірург підбирає відповідний ендопротез. Імпланти можуть розташовуватися між молочною залозою, фасцією і грудним м'язом. Середня вартість аугментаційної пластики 40-50 тисяч гривень.
  • Ліпофілінг. Метод припускає збільшення об'єму молочної залози і зміну її форми за допомогою введення власного жиру пацієнтки. Жирові тканини беруться з інших частин тіла (живота, стегон) і пересаджуюсь. Тобто одночасно виконуються ліпосакція і операція по збільшенню. Середня вартість збільшення грудей власним жиром 36-67 тисяч гривень.

  • Підтяжка грудей (мастопексия) - варіант, при якому импланты можуть використовуватися або ні. Застосування ендопротезів актуальне у тому випадку, коли пацієнтка хоче не лише змінити контури цієї частини тіла, але також збільшити її розмір.

Процедури, які виконує лікар:


Спосіб проведення мастопексії вибирає пластичний хірург залежно від конкретної ситуації. Така методика рекомендується власницям пишних грудей, що втратили форму. Середня вартість операції поу величению грудей 45-87 тисяч гривень.

Показання і протипоказання

Показаннями до виконання операції служать:

  • втрата форми молочних залоз після народження дитини і годування грудьми;
  • обвисання в результаті занадто швидкого схуднення;
  • мастектомія - повне або часткове видалення молочних залоз при лікуванні онкологічних захворювань.

Крім того, пластика грудей може виконуватися без медичних показань - виключно за бажанням пацієнтки. Багато жінок хочуть зробити свої груди більше, щоб бути привабливішими для чоловіків, або в інтересах своєї професії, наприклад, при роботі у фешн-індустрії.

В усіх випадках необхідно переконатися, що відсутні протипоказання до застосування цих методик. Не можна робити такі операції, якщо

  • пацієнтці доки не виповнилося 18 років
  • є важкі хвороби внутрішніх органів: цукровий діабет, порушення здатності згущуватися крові
  • діагностовані злоякісні новоутворення у будь-якій частині організму
  • виявляються доброякісні новоутворення
  • жінка вагітна або використовує грудне вигодовування дитини
  • у неї спостерігається інфекція - гостра або хронічна

Запис на прийом

Що входить у вартість збільшення грудей?

Вартість операції по збільшенню грудей в Україні складає в середньому 3-6 тисяч доларів США і включає декілька складових:

  • Витрати на оплату консультаційних послуг: огляд у пластичного хірурга перед і після операції, проведення апаратних і лабораторних досліджень.
  • Оплату роботи лікарів: хірурга і анестезіолога, а також медсестер.
  • Вартість імплантів - ендопротезів.
  • Витрати на перебування в клініці до і після хірургічного втручання.
  • Витрати на компресійну білизну: його необхідно носити після операції впродовж деякого часу.

Ціна залежить від кваліфікації пластичного хірурга, виду імпланта, типу операції, рівня клініки, де вона виконується, і так далі

Операція займає 40-60 хвилин, подальшу реабілітацію - біля півроку.

Вартість збільшення грудей в Одесі

Середня вартість в Україні

Середня ціна аугментаціонної маммопластики в Україні, за даними на серпень 2019-го, складає близько 119 тисяч гривен (близько 4,3 тисяч доларів США).

Вартість збільшення грудей в Одесі

Вартість пластики грудей в Одесі - середня по українському ринку. Наприклад, в клінці "Віртус" це обійдеться від 54 000 гривен.

Пацієнткам пропонується повний комплекс послуг, підбір імплантів за допомогою сайзеров, проведення усіх необхідних досліджень, пластична хірургія, вартість імплантів, післяопераційний відхід, спостереження лікаря в період реабілітації.

Вартість імпланту

Витрати на імпланти складають значну частину ціни збільшення грудей. Їх вартість визначається формою, видом наповнювача, щільністю. Має значення і марка виробника: продукція більш відомих брендів коштує дорожче.

Пропонується два основні різновиди імплантів за формою - круглі та анатомічні. Ендопротези можуть наповнюватися фізіологічним розчином з сіллю або гелем. Перші м'якші, другі щільніше, але добре тримають форму. Середній по щільності варіант вважаються оптимальним вибором: за відчуттями вони наближені до жіночих грудей, при цьому досить добре зберігають конфігурацію.

Дуже важливо при виборі імплантів не економити. Від того, наскільки якісним буде ендопротез, безпосередньо залежить результат мамопластики і його збереженні в довгостроковій перспективі.

При бажанні збільшити груди записуйтеся на прийом до пластичного хірурга-мамолога Бондаря А.В. у Одесі. Досвідчений лікар проведе обстеження, яке дозволить з'ясувати, чи можливе проведення такої операції для вас, запропонує відповідні методику та імпланти, виконає операцію.

Звертайтеся до адміністратора медичного центру по телефону - і ми підберемо зручний для вас час візиту до лікаря.

Запис на прийом